NAMASTE!

ZLATÝ TROJUHOLNÍK: DILLÍ - AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR - DILLÍ

O tom, prečo je zlatý trojuholník Indie skvelou voľbou pre začínajúcich cestovateľov viac v Štúdiu TA3 rozprávali Zuzana Zwiebel, partnerka cestovnej kancelárie Satur a Janka Sušková, cestovateľka a majsterka meditácií.

RIGHT:
TELEVÍZIA TA3, ZA HRANICAMI
ABOVE:
TELEVÍZIA TA3, ZA HRANICAMI
Oblasť Zlatého trojuholníka - DILLÍ, AGRA, JAIPUR - je srdcom Indie. Po dobu siedmich dní, návštevite sedem pamiatok zaradených do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a uvidíte "siedme nebo" požehnaného života indických panovníkov. To, čo si vás ale skutočne podmaní, bude iste pestrofarebný život na uliciach všetkých týchto miest. Vydáte sa po stopách Bohov, ktorí na zemi vzali podobu bájnych hrdinov, navštívite paláce a pamätníky svedčiace o monumentálne sláve bojov mughalských vládcov, ale aj ich romantických skrytých túžbach stelesnených v podobe prekrásnej perly indickej architektúry Taj Mahalu. V Dillí uvidíte najvyšší minaret Qutub Minar, Humajúnovú hrobku v rajských záhradách, Červenú pevnosť v susedstve najväčšej mešity Jama Masjid. V Agre romantický Taj Mahál, v Jaipure monumentálnu pevnosť Amber a staré centrum "Ružového mesta" postaveného v konštelácii deviatich planét. 

INDIA - ZLATÝ TROJUHOLNÍK PROGRAM >>
REZERVÁCIA SLOVENSKO (CK SATUR) >> 
REZERVÁCIA ČESKO (CK MONOI) >>

VÍCE INSPIRACE >>

CESTUJTE S NÁMI

VÍCE INSPIRACE


SATUR TRAVEL
PARTNER NA CESTÁCH

SATUR TRAVEL

Cestovná kancelária SATUR je najväčšou slovenskou cestovnou kanceláriou s dlhoročnou tradíciou, ale aj najdôveryhodnejšou značkou na slovenskom trhu.

ZUZANA ZWIEBEL
ZAKLADATEĽKA A DUŠA AJURVÉDSKÝCH CIEST

ZUZANA ZWIEBEL

Zuzana nespojuje pouze zajímavá místa na mapě, ale i osudy, lidi se kterými se setkala na svých cestách. Své zážitky přeměňuje do různých tras, jejichž podstatu tvoří tři slová: Spirit, Story, Style.

+

ayurveda trails pvt | © 2018