NAMASTE!

ČO JE AJURVÉDA? PREČO SA VYDAŤ ZA AJURVÉDOU DO INDIE? AKO SI VYBRAŤ AJURVÉDSKÝ REZORT A LEKÁRA?

V Štúdiu TA3 sme sa rozprávali o ajurvédskych pobytoch. O svoje skúsenosti a zážitky sa s nami prišli podeliť riaditeľka cestovnej kancelárie Satur Nora Fedorová a partnerka cestovnej kancelárie Satur, ktorá žije v Indii Zuzana Zwiebel.

RIGHT:
TELEVÍZIA TA3, ZA HRANICAMI
ABOVE:
TELEVÍZIA TA3, ZA HRANICAMI
AJURVÉDSKE CESTY

Vydejte se na cestu za ajurvédou, za esencí a principy prastaré vědy o životě, která je životním stylem mnoha lidí po celém světě. Poznejte, jak lze tradiční indický medicínský systém, který čerpá z moudrosti starověkých indických léčebných tradic, aplikovat do moderního života tak, aby se stal naší přirozenou součástí, která harmonizuje rozbouřené tempo současné doby. Najděte si (pro zatím třeba jen) zastávku ve svém zběsilém životním rytmu a dopřejte si pravidelnou špetku trochu jiné inspirace v podobě několika řádků o ájurvédě – vědě o životě, která dokáže léčit naše těla, mysl i duši. Třeba se jednou z několika minut četby stane skutečná osobní pouť - ať už k sobě samému tady v Evropě či do Indie, na Srí Lanku či do Nepálu, kde možná budou znít odpovědi na vaše otázky mnohem výrazněji. Ájurvéda je zároveň symbolem osobního rozvoje, uměleckým vyjádřením zdravého životního stylu a uměním být sám sebou v rovnováze s okolním světem. 

VÍCE INSPIRACE >>

CESTUJTE S NÁMI

VÍCE INSPIRACE


SATUR TRAVEL
PARTNER NA CESTÁCH

SATUR TRAVEL

Cestovná kancelária SATUR je najväčšou slovenskou cestovnou kanceláriou s dlhoročnou tradíciou, ale aj najdôveryhodnejšou značkou na slovenskom trhu.

ZUZANA ZWIEBEL
AJURVÉDSKÉ CESTY

ZUZANA ZWIEBEL

Zuzana nespojuje pouze zajímavá místa na mapě, ale i osudy, lidi se kterými se setkala na svých cestách. Své zážitky přeměňuje do různých tras, jejichž podstatu tvoří tři slová: Spirit, Story, Style.

+

ayurveda trails pvt | © 2018