NAMASTE!
THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT
AJURVÉDSKÉ CESTY
Ajurvéda a jóga resort
HLAVNÍ LÉKAŘKA V THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT, VE SVÉM ROZHOVORU SE ZUZANOU ZWIEBEL PŘEDSTAVUJE CELOSTNÍ MEDICíNU RESORTU. ZDE JSOU NĚKTERÉ Z JEJÍ ZAJÍMAVÝCH MYŠLENEK.
HLAVNÍ LÉKAŘKA V THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT, VE SVÉM ROZHOVORU SE ZUZANOU ZWIEBEL PŘEDSTAVUJE CELOSTNÍ MEDICíNU RESORTU. ZDE JSOU NĚKTERÉ Z JEJÍ ZAJÍMAVÝCH MYŠLENEK.

The Nattika Beach Ayurveda Resort se nachází ve svěží zelené zahradě kokosového háje přímo na klidné dlouhé písečné pláži, nedaleko Trissur, kulturního hlavního města Keraly, známého svými spirituálními chrámovými festivaly a zachováváním tradičních forem umění.

AJURVÉDSKÁ ZAHRADA NA POBŘEŽÍ ARABSKÉHO MORA

Nattika byla otevřena v roce 2009 jako exkluzivní resort nabízející maximální relax a ústraní od shonu městského života. Založením ajurvédského centra „Swastha“ se stala známou díky autentickému ošetření a individuální péči.

Věříme v holistický přístup ajurvédy, proto vytváříme prostředí pro poskytnutí té správné atmosféry, která dokáže člověka vyléčit fyzicky i psychicky. Dlouhá písečná pláž Nattika a nádherný výhled na svěží kokosové háje jsou pro tento koncept jako stvořené.

 

THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT

"Věříme v profesionalitu, která spojuje tradiční ajurvédu a moderní vybavení." Ranjith Mathew, Zakladatel resortu

THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT
TRADICNÍ AJURVÉDA V MODERNÍM STYLU

V Nattice se potýká tradiční ajurvéda, léčivé prostředí, moderní přírodní vybavení. Nachází se ve svěží zelené zahradě kokosového háje přímo na klidné dlouhé písečné pláži, nedaleko Trissuru, kulturního hlavního města Keraly, známého svými spirituálními chrámovými festivaly a zachováváním tradičních forem umění. Ubytování zahrnuje 52 vilek postavených ve stylu tradiční architektury. V Nattice je podporováno prostředí klidu a uvolněného stavu mysli. Resort se zaměřuje na léčbu nemocí, ale také na udržení a zlepšení zdraví a imunity prostřednictvím životního stylu a přírodních prostředků.


 

AYURVÉDSKÉ TERAPIE A PROGRAMY

Nattika je ayurvédské centrum s akreditací NABH, které je nejvyšší ocenění indické vlády v sektoru nemocnic a zdravotní péče. Praktikuje všechny klasické ajurvédské procedury se zaměřením na terapii panchakarma.

Řídí se principem tradiční ajurvédy a léčebné programy probíhají pod osobním vedením Dr. K. P. Hemy a jejího týmu 5 ajurvédských lékařů, 2 dietologických poradců a více než 70 terapeutů. Každé ošetření je individuálně navrženo s holistickým přístupem k udržení rovnováhy mezi myslí, duší a tělem, které jsou považovány za tři pilíře života.


 

THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT
THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT
JÓGA A MEDITACE

Klíčem k efektivnímu ájurvédskému životnímu stylu je také schopnost dosáhnout úplné relaxace prostřednictvím jógy a meditace.

Mistři jógy Janaki a Guru Prasad vás budou doprovázet jógovými a meditačními setkáními v jógovém centru s výhledem do zahrady a na oceán.

Jógová cvičení jsou navrhována podle individuálních potřeb hosta po diskusi s ayurvédským lékařem a mistry jógy. Nattika nabízí lekce jógy několikrát denně.


 

AJURVÉDSKA DIETA

Po první konzultaci s ajurvédským dietológem, Sushilem Daneshem, pacienti dostanou stravovací plán, vhodný pro jejich dóši. Závisí na jejich zdravotním stavu a léčebném programu. V restauraci jsou snídaně, obědy i večeře podávány formou bufetu, rozděleného podle dóš do tří kategorií: vata, pita a kapha. Pro některé vážné případy, nebo také pro pacienty se zeštíhlujícím programem, vaříme zvlášť, nebo si mohou vzít některá jídla z bufetu po konzultaci s dietologem. Strava je čistě vegetariánská, založena na místních recepturách. Mezi hlavními jídly podáváme ovocné džusy a bylinnou vodu. Šéfkuchař a jeho tým zdokonalili staré ajurvédské recepty a každý týden máte také možnost naučit se je na živých ukázkách vaření.


 

THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT
THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT
SOUKROMÝ PROSTOR

Resort je inspirován přírodou, postavený z přírodních materiálů v zemitých barvách. 52 vilek je rozmístěno na 16 akrech svěžího kokosového háje se zeleným trávníkem. K dispozici je asi 25 plážových chat, každá se 2 plážovými lůžky, kde si můžete pohodlně číst knihy a odpočinout si po ajurvédské léčbě.

SUPERIOR DELUXE VILLA (AC)
DELUXE VILLA (AC)
DELUXE TWIN VILLA (AC)
TWIN VILLA (AC)


 

PLÁŽ NATTIKA

Resort se nachází na klidné pláži Nattika, pouhých 25 kilometrů od města Trissur, kulturního hlavního města Keraly, a 67 kilometrů severně od mezinárodního letiště Cochin

Klidná pláž Nattika má slavnou minulost. Je domovem typické rybářské vesnice s dlouholetými tradicemi, ale skutečně známou se stala až poté, co místní filmaři zde natočili kultovní film Chemeen, podle stejnojmenného románu autora Thakazhi Sivasankara Pillai. Její atmosféru budete moci procítit během dlouhých procházek při západu slunce.


 

THE NATTIKA BEACH AYURVEDA RESORT

VÍCE INSPIRACE >>

CESTUJTE S NÁMI

VÍCE INSPIRACE


DR.K.P. HEMA
AJURVÉDSKY LÉKAŘ

DR.K.P. HEMA

The Nattika Beach Ayurveda Resort je kombinací tradiční ajurvédy s příjemnými terapeuty a moderního vybavení. Blízkost míst Cochin a Trissur, nabízí autentické představení tradiční keralské kultury.

+

ayurveda trails pvt | © 2018