NAMASTE!

MÁME DVĚ OČI NA DÍVÁNÍ A JEDNO K VIDĚNÍ

Hakini je spojena s ajna čakrou, která je vlastně čakrou mysli, jejímž symbolem je lotus se dvěmi kvítky, bledé nebo světle šedé barvy. Tento symbol má mnoho jemných aspektů, jedním u nich je Hakini. Má 6 obličejů, které jsou jako mnoho měsíců. Paramshiva je bohem, který řídí ajna čakru a září jako řetězec světelných záblesků. 

Na fyzické úrovni Hakini mudra zlepšuje a prohlubuje dýchání,a zvyšuje tak energii v plicích, která osvěžuje a obnovuje činnost mozku. Podporuje spolupráci mezi pravou a levou mozkovou hemisférou, vyrovnává, harmonizuje a nasměrovává pránu a mysl. 5íká se, že Hakini mudra také otevírá přístup k pravé hemisféře mozku, kde je uložena paměť, a tak ji zlepšuje.

Hakini je bohyně třetího oka, čakry intuice a mysli. Znázorňuje se jako lotus se dvěmi kvítky, symbolizující dvě mozkové hemisféry. Osvěžuje, revitalizuje mozek a otevírá přístup k pravé hemisféře, kde je uložena paměť a kde vzniká kreativní myšlenkový proces.

TECHNIKA PROVEDENÍ:
  • Roztáhněte prsty
  • Spojte prsty palce a prstů jedné ruky s druhou
  • Nechejte prsty uvolněné.

VÍCE INSPIRACE >>

CESTUJTE S NÁMI

VÍCE INSPIRACE


AJURVÉDSKÉ CESTY
PARTNER NA CESTÁCH

AJURVÉDSKÉ CESTY

Ajurvédske cesty jsou určeny, pro každého, kdo by by chtěl cestovat do Indie, na Srí Lanku a Nepálu a hledá odpovědi na otázky co je ajurvéda.

+

ayurveda trails pvt | © 2018