NAMASTE!
CGH EARTH <br>SWASWARA
MINI CHANDRAN
Ajurvédský expert
MANAŽÉRKA RESORTU SWASWARA VE SVÉM ROZHOVORU SE ZUZANOU ZWIEBEL PŘEDSTAVIL RESORT, KDE MŮZETE NASLOUCHAT SAMI SOBĚ. ZDE JSOU NĚKTERÉ Z JEHO ZAJÍMAVÝCH MYŠLENEK.
MANAŽÉRKA RESORTU SWASWARA VE SVÉM ROZHOVORU SE ZUZANOU ZWIEBEL PŘEDSTAVIL RESORT, KDE MŮZETE NASLOUCHAT SAMI SOBĚ. ZDE JSOU NĚKTERÉ Z JEHO ZAJÍMAVÝCH MYŠLENEK.

SwaSwara se nachází v blízkosti mýtického místa Gokarna, na západním pobřeží Indie, v oblasti známé jako Konkan na pobřeží státu Karnataka v Jižní Indii. Je situovaná mezi vlnícími se horami a obklopena klidnými kokosovými palmovými háji, s výhledem na mýtickou pláž ve tvaru posvátného symbolu stvoření Aum. 

OZVĚNA VNITŘNÍHO HLASU

SwaSwara je ozvěnou vnitřního hlasu. Swa v sanskrite znamená 'vlastní já' a Swara je 'zvuk'. Echo, bájmi opředené pláže, vytvarované jako první zvuk stvoření Aum, vytváři dokonalé pozadí pro rozhovor mysli a těla. Přijďte pozdravit zvuk písně, který vydává vaše nitro a oslavte ho s sebou samým...

Najít sebe sama v současném světě je celkem složité. Je to kombinace mnoha faktorů. Nakládáme si na sebe příliš těžká břemena, jsme příliš zaneprázdnění a fyzicky unavení, což vede k psychickému vyčerpání. Nejíme správně. Ale SwaSwara je místem, které vám pomůže dostatečně se zklidnit, abyste byli schopni ponořit se do sebe a porozumět vašemu vnitřnímu já.


 

CGH EARTH <br>SWASWARA
CGH EARTH <br>SWASWARA
HARMONIE KRAJINY

SwaSwara, vytvořená v barvách země, v harmonii s krajinou, která ji vytváří, oslavuje jednoduchost a čistotu, vzdávající úctu lokálnímu étosu a dědictví. Je pozvánkou na cestu do sebe, posílená jógou a meditací, ajurvédou, zdravou organickou stravou, hudbou a uměním.

SwaSwara je vyjádřením léčivé energie, síly dobré nálady a zdraví. Je úvodem do životní fáze, která obnovuje mysl i tělo, vytváří rovnováhu a harmonii v našem nitru. Všechny elementy přírody se spojují do objetí, které oživuje a regeneruje tělo i duši.


 

AJURVÉDŠTÍ VAIDYOVÉ A LÉČENÍ

Ajurvédští lékaři jsou duší tohoto léčebného místa, jsou opravdu tradiční vaidyiové s moderním způsobem myšlení. S každým pacientem se denně setkávají a individuálně vytvářejí léčebné programy.

Zdejší ajurvédské  procedury zajišťuje tým, která je neskonale  oddaný myšlence přirozeného způsobu života, na základě starobylých textů. Ajurvédské terapie zahrnují nejrůznější procedury, uzpůsobené individuálním potřebám. Kromě vnitřních a vnějších medikamentů jsou provázeny očistnými technikami, jako např. konzumace ghee, a masážemi. Toto v kombinaci s jógou, meditací a stravou tvoří zásadní faktory v ajurvédské léčbě.


 

CGH EARTH <br>SWASWARA

Listen to your inner voice. When you are in the present, you are moving forward without n

AJURVÉDSKÉ TERAPIE A PROGRAMY 

Swaswara nabízí léčbu v té nejautentičnější formě, kombinace fyzických, mentálních i spirituálních terapií, které jsou podpořeny cvičením jógy a meditacemi.

SWA WELL BEING (min. 3 nocí) relaxace a regenerace duše i těla, tak abyste znovu odpověděli vnitřnímu hlasu.

AYURVEDA REJUVENATION (min. 7 nocí) specializovaný program zahrňující ajurvédický způsob života a léčení.

AYURVEDA DETOX (min. 14 nocí) & PANCHAKARMA (min. 21 nocí) Specializovaný detoxikační a očistný program, spojuje přírodně léčení s ajurvédou.


 

CGH EARTH <br>SWASWARA
CGH EARTH <br>SWASWARA
JÓGA A MEDITACE

Začněte svůj SwaSwara den na posvátne pláži Aum, při východu slunce nad Gokarnou pozdravem slunce! Jóga, praktikována v harmonii s vaší prakruty (prapodstata vašeho vnitřního já, která vác činí jedinečným) působí v tandemu s principy ajurvédy. Proto vstupní ajurvédické vyšetření pomůže identifikovat vrozené vlastnosti vašeho těla, které ovlivňují metabolismus. Asana (pózy), které jsou základem jógy, kombinované s techniků dechu (Pranayama), zvuky a vibrace (Mantra) a koncentrací znalostí a mysli (Dharan) vás prostřednictvím jógy dostanou do stavu relaxace a hluboké meditace (Dhyana).


 

TO NENÍ JEN O TOM CO JÍTE, ALE JAK JÍTE

Během ajurvédských pobytu podstúpite pro vás na míru připravenou dietu, založenou na ajurvédicke vegetariánské stravě a doplněnou přírodními léčivy a bylinkovými čaji, které pomáhají z těla vyplavovať toxiny. Prvních 7 (při 14 denním pobytu) nebo 10 dní (při 21 denním pobytu) je strava kombinovaná čerstvým ovocem, zeleninovými džusy a syrovou stravou, po uplynutí této doby je přísně vegetariánská. Součástí pobytu jsou kurzy zdravého vaření s šéfkuchařem.

Během programu Swa je strava zaměřená na vegetariánská a ajurvédická jídla doplněna čerstvými plody moře a výběr z vynikajících indických vín.


 

CGH EARTH <br>SWASWARA
CGH EARTH <br>SWASWARA
POEZIE VE SKALÁCH 

SwaSwara je poezie ve skalách, zbarvená vášní barev symbolizujících zem v protiváze čistoty bílé barvy. Vily v SwaSware vás zvou na objevení otevřeného prostoru, plného zeleně, který se schovává za stěnami vašeho příbytku. Nabízející soukromí ale otevírají se obloze a naplňující všechny smysly. Patro určené pro cvičení jógy, nabízí úchvatný výhled na okolní krajinu a oceán - je přímo rájem pro cvičení jógy. Moderní vybavení poskytuje komfort, i když věříme, že architektura, vzdávající úctu zemi, podnebí a přírodě, vám předvede serenádu zemské jednoduchosti.


 

CGH EARTH <br>SWASWARA
GOKARNA - TOWN TOUCHED BY MYTHS

Gokarna je pokojné městečko s tradičními domy, spoustou zeleně a květů, ale také i známé poutní místo ve státě Karnataka. Je centrum uctívačů Boha Shivy, boha transformace i jógy, který sa zde zrodil skrz ucho krávy. V Gokarne naleznete také nejmocnější shivalingam v Indii. Zanesl ho zde Ravana, král Srí Lanky z Shivova domova na hoře Kailash v Himalájích. Je považován za tak mocný, že jen pouhý pohled na něj vás očistí od všech hříchů. V době festivalu Shivarathri zaplaví městečko tisíce poutníků.

Gokarna je oblíbená také pro své široké pisčité a civilizací nedotčené pláže.


 

VÍCE INSPIRACE >>

CESTUJTE S NÁMI

VÍCE INSPIRACE


ZUZANA ZWIEBEL
AJURVÉDSKÉ CESTY

ZUZANA ZWIEBEL

Zuzana nespojuje pouze zajímavá místa na mapě, ale i osudy, lidi se kterými se setkala na svých cestách. Své zážitky přeměňuje do různých tras, jejichž podstatu tvoří tři slová: Spirit, Story, Style.

+

ayurveda trails pvt | © 2018